/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Procuratura și Poliția Capitalei au percheziționat casele a șase tineri bănuiți de trafic de droguri. Ce au găsit

missing
13 decembrie 2017, ora 10:53

Poliţiştii şi procurorii au depistat şi ridicat substanţe narcotice de tip heroină şi de origine vegetală, precum şi cântare electronice folosite la comercializarea drogurilor, fiind sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Tinerii cu vârstele cuprinse între 20 ani şi 30 ani sunt domiciliaţi în Capitală, iar doi dintre ei, anterior au fost judecaţi pe furturi şi infracţiuni legate de droguri.

Actualmente forţele de ordine continuă investigaţiile de specialitate pentru a identifica eventualii complici ai suspecţilor, precum şi originea cantităţilor de droguri ridicate în urma percheziţiilor.

Conform legislaţiei penale în vigoare persoanele bănuite de punerea în circulaţie ilicită a substanţelor narcotice riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram