Forțele de ordine au efectuat percheziţii la domiciliile a şase indivizi în contextul combaterii traficului ilicit de droguri pe teritoriul Capitalei.

Poliţiştii şi procurorii au depistat şi ridicat substanţe narcotice de tip heroină şi de origine vegetală, precum şi cântare electronice folosite la comercializarea drogurilor, fiind sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Tinerii cu vârstele cuprinse între 20 ani şi 30 ani sunt domiciliaţi în Capitală, iar doi dintre ei, anterior au fost judecaţi pe furturi şi infracţiuni legate de droguri.

Actualmente forţele de ordine continuă investigaţiile de specialitate pentru a identifica eventualii complici ai suspecţilor, precum şi originea cantităţilor de droguri ridicate în urma percheziţiilor.

Conform legislaţiei penale în vigoare persoanele bănuite de punerea în circulaţie ilicită a substanţelor narcotice riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani până la 15 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!