/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor îşi schimbă denumirea. Instituția va mai controla serviciile turistice și jocurile de noroc

missing
14 decembrie 2017, ora 06:42

Astfel, APCSP a preluat funcții de control privind:

– securitatea și sănătatea în muncă în unitățile de producere şi de prestări de servicii de la Inspectoratul de Stat al Muncii;
– controlul serviciilor turistice de la Agenția Turismului;
– supravegherea și controlul de stat în domeniul jocurilor de noroc.

În cadrul Agenției va funcționa un Consiliu de soluționare a disputelor, care va examina petițiile și cererile de contestare depuse de persoana supusă controlului.

Efectivul limită al instituției va cuprinde un număr de 67 unități de personal, care urmează să asigure exercitarea activităților necesare pentru realizarea funcțiilor stabilite de Regulamentul cu privire la organizarea și funcționarea Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram