O adolescentă de 17 ani, originară dintr-o localitate a raionului Ialoveni, este bănuită şi cercetată penal în contextul unui şir de furturi din locuinţe comise pe teritoriul Capitalei.

Potrivit informaţiilor preliminare, adolescenta ar fi fost implicată în cel puţin două furturi din locuinţe, iar anterior a fost documentată penal în cel puţin zece cazuri similare.

Această şi-ar fi recunoscut vinovăţia în urma audierilor, declarând cu lux de amănunte circumstanţele pătrunderii în locuinţe.

Potrivit bănuitei, aceasta intra în apartament pe parcursul nopţii când uşa de acces nu era încuiată sau geamul semideschis, iar proprietarii dormeau sau nu erau acasă. Prin această metodă ar fi pătruns într-un apartament din strada Mihai Eminescu şi într-o casă la sol din strada A. Bernardazzi, de unde ar fi sustras un telefon mobil, acte de identitate şi un portmoneu cu bani. Potrivit proprietarilor, suma pagubelor pricinuite ar depăşi suma de 32 000 lei.

Adolescenta este cercetată penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!