Acuzat de omor în Rusia și dat în urmărire internațională, Vlad Plahotniuc, a revenit în Moldova, el fiind plecat zilele trecute în Statele Unite. Întrebat de reporterul TV despre acest caz, liderul democraților a refuzat să comenteze acuzațiile.

„– Sunteți acuzați de omor în Rusia, cum comentați? …” reporter TV8.

În această seară, PDM a convocat Consiliul Național Politic al formațiunii, iar la finalul ședinței Vlad Plahotniuc s-a lăudat cu reușitele partidului pe care îl conduce, a vorbit și despre schimbarea clasei politice, dar fără a da detalii concrete. Ca de obicei, democratul nu a răspuns la nicio întrebare.

Săptămâna trecută, presa rusă a scris că Vlad Plahotniuc este acuzat de omorul a cel puțin doi oameni, infracțiuni comise în grup din motive de ură politică, ideologică și rasială. Purtătorul de cuvânt al PD a respins acuzațiile, apreciindu-le ca fiind „o farsă și un joc murdar”. Plahotniuc nu a comentat în niciun fel acest subiect.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!