Inspectoratul Național de Patrulare informează că în contextul că v-a avea loc inaugurarea „Târgului de Crăciun” de pe str. 31 august din capitală, sunt preconizate locuri de parcări pe următoarele străzi:

– str. Pușkin, tronsonul cuprins între str. 31 august – V. Micle pentru CD;
– str. Pușckin, tronsonul cuprins între str. 31 august – V. Micle, pe partea Palatului Național, pentru invitați.
– str. V. Micle, tronsonul cuprins între str. Pușkin – V. Pârcălab pentru participanții la concertul „Potcoava de Aur”;
– str. B. Bodoni, tronsonul cuprins între str. V. Micle – 31 august pe trotuar;
– PMAN de la str. Bodoni spre brad în trei rânduri pentru doritorii de a participa la eveniment.

Pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii de patrulare vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor și oaspeților prezenți la sărbătoare și siguranţa traficului rutier.

De asemenea, aceștia vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

INP solicită cetățenilor să se conformeze indicațiilor polițiștilor de patrulare care vor dirija circulația rutieră, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!