Se caută voluntari pentru a ajuta la găsirea unei femei care a dispărut de peste o săptămână. Bătrâna în vârstă de 80 a ieșit din casă și nu s-a mai întors, iar rudele o caută cu disperare.

Potrivit rudelor, femeia a dispărut în seara zilei de 6 decembrie în sectorul Rîșcani al capitalei. După ce au căutat-o timp de mai multe zile fără nici un rezultat, nepoții femeii cer ajutor în căutările acesteia. Astfel, persoanele care au posibilitatea sunt invitați să se alăture sâmbătă, 16 decembrie, în Parcul Afgan din Rîșcani pentru a porni în echipe la căutarea femeii.

Rudele bătrânei vor aștepta toți voluntarii în fața monumentul Mamei la ora 10:00. Aceștia și-au propus să caute prin parcuri, curți în speranța că o vor găsi, sau vor afla vreo informație nouă.

Doamna care a dispărut se numește Nina Andreevna Ilina, are 80 de ani și pierderi de memorie. În ziua când a dispărut era îmbrăcată într-o scrută gri și o pereche de pantofi maro. Are înălțimea de 153 cm și culoarea ochilor – gri.

Persoanele care cunosc vreo informație sau vor să ajute în căutări sunt rugați să sune la numărele de telefon 079274033 – Ghenadii sau 078-203-307 – Elena.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!