La penitenciarul de tip spital din Pruncul a fost constatată moartea biologica a unui pacient, fără semne de violență, care s-a stins din viață pe 14 decembrie 2017.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, se afla la tratament în Penitenciarul nr.16-Pruncul, suferind de o maladie incurabilă.

Imediat au fost informate rudele deținutului, organele procuraturii și Avocatul Poporului.

Potrivit datelor Raportului de bilanț al activităţii sistemului penitenciar, în primele 9 luni anul 2017 în penitenciare au decedat – 30 persoane deținute. În structura mortalităţii pe prim plan se situează bolile oncologice și ale sistemului cardiovascular, majoritatea persoanelor deținute fiind plasate în penitenciare cu astfel de patologii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!