Prinţul Harry şi logodnica sa actrița americană, Meghan Markle, se vor căsători pe 19 mai anul viitor, la Castelul Windsor, a anunţat vineri Palatul Kensington.

Anunțul despre logodna celor doi a fost făcut pe 27 noiembrie curent. Ulterior, s-a anunțat că Markle fiind protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă. De asemenea, un purtător de cuvânt al Casei Regale a anunțat că logodnica prințului ar putea petrece Crăciunul alături de regina Elizabeth a II-a şi alţi membri ai familiei regale a Marii Britanii.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits”. A fost căsătorită timp de doi ani cu Trevor Engelson.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare – prinţul William – şi cei doi copii ai acestuia – prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!