Vineri, 15 decembrie, ne așteaptă vreme indecisă și temperaturi destul de generoase pentru mijlocul lunii decembrie. De această dată vom avea parte de înnorări trecătoare, câteva momente însorite și izolat vor cădea picături de ploaie, așa că puneți avea la îndemână umbrelele. Vântul va sufla ușor până la moderat din Sud-Vest.

În nordul țări vom avea o maximă de 9 grade. Vremea va fi posomorâtă, iar la amiază vor apărea condiții de ploaie. Totuși, de-a lungul zilei vom avea și câteva reprize de soare.

În centru tabloul meteorologic va fi același, înnorări, ploi slabe și o doză mică de soare. Dimineața se vor înregistra 3 grade, iar la amiază 9.

În sud, vom găsi o îmbunătățire a vremii. Dimineața cerul va fi împânzit de nori și se vor înregistra 4 grade. Până la amiază, soarele va apărea, iar temperatura va urca până la 12 grade.

La Chișinău vom găsi vreme neplăcută, însă temperaturi ridicate. Dimineața va fi posomorâtă, iar ziua vor fi șanse de ploaie. La noaptea vom avea 4 grade, iar ziua o maximă de 10 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!