/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Prognoza METEO pentru 15 decembrie. Vreme caldă cu cer acoperit și ploi

missing
15 decembrie 2017, ora 07:25

În nordul țări vom avea o maximă de 9 grade. Vremea va fi posomorâtă, iar la amiază vor apărea condiții de ploaie. Totuși, de-a lungul zilei vom avea și câteva reprize de soare.

În centru tabloul meteorologic va fi același, înnorări, ploi slabe și o doză mică de soare. Dimineața se vor înregistra 3 grade, iar la amiază 9.

În sud, vom găsi o îmbunătățire a vremii. Dimineața cerul va fi împânzit de nori și se vor înregistra 4 grade. Până la amiază, soarele va apărea, iar temperatura va urca până la 12 grade.

La Chișinău vom găsi vreme neplăcută, însă temperaturi ridicate. Dimineața va fi posomorâtă, iar ziua vor fi șanse de ploaie. La noaptea vom avea 4 grade, iar ziua o maximă de 10 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram