/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

ULTIMA ORĂ! Parlamentul l-a numit pe Bogdan Zumbreanu în funcția de șef al CNA

missing
15 decembrie 2017, ora 14:39

Deputații au votat candidatura acestuia după ce a avut loc o rundă de întrebări și răspunsuri. În timp ce unii deputați l-au susținut, alții l-au etichetat ca fii un om al guvernării.

Menționăm că desemnarea lui Zumbreanu la funcția de șef al CNA a fost salutată de exponenții guvernării, dar criticată atât de Igor Dodon, cât și de Maia Sandu. Anterior, deputatul PLDM Tudor Deliu a anticipat numirea lui Zumbreanu la CNA și a spus că acest concurs este o formalitate.

Potrivit declarației de avere, în 2016, Zumbreanu a beneficiat de un salariu lunar de 17 mii de lei în calitate de angajat al CNA. Cu ocazia zilei de naștere a copilului său, el a indicat în declarație că a obținut 7 mii de euro.

Încă 15 mii de euro, Zumbreanu a primit după rezilierea contractului de leasing pentru un automobil. Soția sa a înregistrat un venit de 1710 lei de la Universitatea de Medicină „Nicolae Testemițanu”. Familia Zumbreanu a mai beneficiat, în 2016, de 29 mii de lei în formă de indemnizație la nașterea copilului, iar în baza unui contract de leasing, Zumbreanu și-a procurat direct din salon, un Hyundai Tucson. În 2015, cu ocazia zilei de naștere, pretendentul la funcția de șef al CNA a primit cadou o armă în valoare de peste 140 de mii de lei. Familia sa are în proprietate un apartament de 104 metri pătrați, procurat în 2013.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram