/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Troleibuzele din Chișinău vor avea anvelope noi. Primăria a cumpărat aproximativ 700 de unități

missing
16 decembrie 2017, ora 13:48

Pe parcursul săptămânii curente întreprinderea a primit deja 270 de anvelope, celelalte urmând a fi livrate în următoarele zile. Anvelopele au fost achiziţionate direct de la o companie producătoare, din Republica Belarus.

Informăm că pe parcursul unui an, RTEC procură şi instalează peste 1500 de anvelope la troleibuzele care circulă pe străzile oraşului. Pentru echiparea unităţilor de transport electric se folosesc anvelope de categoria „all-season”.

De menţionat că toate troleibuzele care circulă pe rutele municipale au susţinut revizia tehnică de toamnă şi corespund normelor pentru exploatare pe timp de iarnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram