Jurnalista Ksenia Sobchak este gata să nu participe la alegerile prezidențiale din Rusia în favoarea lui Alexei Navalnîi sau Grigori Yavlinski, menționează Ria Novosti.

„Când oamenii nu au un comandant suprem, le este mult mai dificil să se înțeleagă, însă, sper că vom ajunge la acest lucru. Vreau să mă unesc cu toți. Eu, de exemplu, nu sunt de acord cu Navalnîi în multe privințe, însă am împreună cu Navalnîi și Yavlinski același scop, care ne unește. În acest sens, sunt gata să merg până la a mă retrage din cursă”, a spus Sobchack.

Preşedinta Comisiei Electorale Centrale a Federaţiei Ruse, Ella Pamfilova, a declarat pentru agenţia de presă Interfax că 23 de candidaţi şi-au exprimat până acum „dorinţa de a participa” la alegerile prezidenţiale.

Potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de centrul „Levada”, Putin s-ar clasa pe primul loc în intenţiile de vot, cu 75%, mult înaintea contracandidaţilor săi, comunistul Ghennadi Ziuganov şi naţionalistul Vladimir Jirinovski, care evită să-l critice deschis pe liderul de la Kremlin.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!