Ministerul Economiei și Infrastructurii a publicat un video filmat cu drona în care prezintă etapa de lucru pentru drumul de ocolire a orașului Ungheni, care ar putea fi deschis în lina mai, asta după ce autoritățile au făcut mai multe promisiuni în acest sens.

Potrivit autorităților nu este posibil ca drumul să fie dat în exploatare anul curent, deoarece antreprenorul nu a reușit să realizeze mai multe lucrări de infrastructură rutieră, care influențează asupra securității de circulație.

Drumul de ocolire a orașului Ungheni, va asigura acces direct spre punctul de frontieră Sculeni și va scurta substanțial traseul. Drumul Chișinău-Ungheni-Sculeni cu o lungime de 92 km a intrat în reconstrucție în anul 2014 din banii partenerilor europeni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!