/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Fostul director al companiei Sun TV, John Maxemchuk, va ocupa o funcție de TOP în grupul vinicol Purcari

18 decembrie 2017, ora 10:30

American de origine, domnul Maxemchuk este absolvent al Wharton School și Harvard Business School și s-a remarcat atât prin prolifica sa carieră profesională, cât și prin activitatea sa comunitară, în calitatea de co-fondator și președinte al East Europe Foundation și AmCham Moldova.

„Am avut o creștere foarte rapidă în ultimii doi ani, aproape dublându-ne cifra de afaceri. Sunt mândru de echipa noastră de management, care a făcut aceste realizări posibile, de la agricultură la producere, și de la finanțe la vânzări. Pentru a menține un ritm de creștere rapid și a crea o bază sustenabilă pentru dezvoltarea în continuare a businessului nostru, avem nevoie de o fortificare continuă a acestei echipe. Admir realizările lui John în calitate de CEO al Sun Communications, care au culminat cu achiziția businessului de către Orange, și sper ca talentele sale manageriale să găsească un sol fertil inclusiv la Purcari”, a comentat Victor
Bostan, fondatorul si CEO-ul grupului Purcari.

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Purcari. Am fost întotdeauna un fan al vinurilor de Purcari și, în același timp, am admirat ambiția și succesele echipei de management, care a reușit să construiască un adevărat campion vinicol regional. Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur unei echipe extrem de performante și vizionare și mă bucur că am oportunitatea de a contribui la realizarea planurilor foarte ambițioase ale companiei”, a adăugat la rândul său John Maxemchuk.

Grupul Purcari este unul din cele mai mari grupuri vinicole regionale, cuprinzând o familie din patru vinării, în Moldova și Romania: Vinăria Purcari, Vinăria Bostavan, Crama Ceptura și Vinăria Bardar, totalizând circa 1,060 hectare de viță de vie în gestiune. Grupul este cel mai mare exportator de vinuri din Moldova și liderul segmentului Premium în Romania, cu o rețea de exporturi care acoperă peste 30 de țări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram