/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Guvernul Cehiei va oferi circa 40 mii de euro grant pentru proiecte de dezvoltare a afacerilor

missing
18 decembrie 2017, ora 07:30

„Pentru a fi eligibili, solicitanții de grant trebuie să reprezinte o întreprindere mică sau mijlocie înregistrată în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova cu cel puţin un an în urmă şi cu un raport financiar prezentat, fără datorii la stat. Banii vor fi acordaţi prioritar pentru procurarea echipamentelor şi maşinilor, marketingul şi promovarea companiei, instruirea tehnică a personalului, îmbunătăţirea calităţii logistice şi implementarea inovaţiilor”, a specificat directorul de țară People in Need Moldova, Mario Straka.

Suma totală a grantului constituie circa 40 mii de euro, ce va fi distribuită în proiecte pilot în valoare de la două la cinci mii de euro, iar termenul final pentru depunerea cererilor este 15 decembrie 2017. Data estimată pentru evaluarea rezultatelor fiind 22 decembrie 2017.

Menționăm, People in Need este un ONG din Cehia ce oferă suport și asistență pentru dezvoltare și ajutor umanitar în peste 20 de state ale lumii. Din anul 2000, organizația a implementat în Republica Moldova mai multe programe de interes social, iar din 2003 este prezentă şi în raioanele din stânga Nistrului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram