/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Prima ninsoare din decembrie: Localități fără curent, tiruri tractate și peste 200 de camioane curăța zăpada pe trasee

missing
18 decembrie 2017, ora 09:21

Pe traseele Chișinău – Leușeni, Chișinău – Orhei au fost tractate 4 autocamioane grele ce nu se puteau deplasa în pantă.

Conform informației oferite de furnizorii de energie electrică către ora 6.00 pe 18 decembrie rămâneau deconectate parțial de la energia electrică 17 localități din 7 raioane ale țării. Fără curent electric au rămas localități din raioanele Criuleni, Nisporeni, Ungheni, Cimișlia, Leova, Cahul, Basarabeasca și UTA Găgăuzia. La lucrările de reconectare sunt antrenate echipe specializate.

De către echipele specializate IGSU au fost efectuate 14 intervenții. Misiunile salvatorilor și pompierilor au fost orientate la acordarea ajutorului calificat SMURD, deblocări de persoane și lichidarea focarelor de ardere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram