Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

/DOC/ Liberalii cer explicații premierului Filip: Are sau nu Chiril Gaburici o diplomă falsă de BAC?

19 decembrie 2017, ora 16:09

Reamintim că, Chiril Gaburici a fost înaintat astăzi la funcția de ministru al Economiei de către Vlad Plahotniuc.

„Iată că Partidul Democrat a readus în Guvern „un tehnocrat” fără diplomă de bacalaureat…”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

„În lumina informației că domnul Chiril Gaburici a fost desemnat, astăzi, pentru a ocupa funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii, solicit să ne răspundeți la întrebarea privind autenticitatea diplomei de bacalaureat a domnului Chiril Gaburici și de asemenea care a fost deznodământul cauzei penale deschise pentru falsificarea actului de studiu al fostului prim-ministru”, menționează Munteanu în solicitarea sa.

Reamintim că, șapte membri ai cabinetului de miniștri condus de către Pavel Filip vor fi schimbați. Anunțul l-a făcut liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința coaliției de guvernare.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram