Vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, cere explicații premierului Filip privind autenticitatea diplomei de BAC a lui Chiril Gaburici. Totodată, aceștia cer informații și despre deznodământul cauzei penale deschise de către Procuratură privind falsificarea actului de studiu al fostului premierului.

Reamintim că, Chiril Gaburici a fost înaintat astăzi la funcția de ministru al Economiei de către Vlad Plahotniuc.

„Iată că Partidul Democrat a readus în Guvern „un tehnocrat” fără diplomă de bacalaureat…”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

„În lumina informației că domnul Chiril Gaburici a fost desemnat, astăzi, pentru a ocupa funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii, solicit să ne răspundeți la întrebarea privind autenticitatea diplomei de bacalaureat a domnului Chiril Gaburici și de asemenea care a fost deznodământul cauzei penale deschise pentru falsificarea actului de studiu al fostului prim-ministru”, menționează Munteanu în solicitarea sa.

Reamintim că, șapte membri ai cabinetului de miniștri condus de către Pavel Filip vor fi schimbați. Anunțul l-a făcut liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința coaliției de guvernare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!