Lidera PAS, Maia Sandu, a venit cu o reacție la declarațiile lui Plahotniuc privind schimbările din actualul Guvern. Potrivit ei, persoanele numite se află sub „papucul lui Plahotniuc”.

De asemenea, Maia Sandu, susține că remanierea guvernamentală arată că Partidul Democrat nu are cadre suficiente să demareze reformele necesare pentru oameni. Lidera PAS mai susține că toate sondajele, dar şi scăderea drastică a bunăstării majorităţii cetăţenilor arată că guvernarea Plahotniuc-Dodon se află în criză.

„Criză de imagine, criză de idei şi criză de credibilitate. Iată de ce, pentru a salva aparenţele, au adus la guvernare oameni din vechea garnitură PLDM-istă. Dar toţi aceşti oameni noi-vechi se află sub papucul lui Plahotniuc şi vor mima în continuare reformele, aşa cum au făcut până acum.Lumea nu-i mai crede.”.

Spre final Sandu susține că schimbarea adevărată va fi adusă de alegerile parlamentare din 2018, „prin aducerea în politică a unor oameni cu adevărat integri şi profesionişti”.

Menționăm că, Vladimir Plahotniuc a anunțat astăzi într-un breafing de presă numirea a doi vice-prim-miniștri noi și de asemenea despre schimbarea a cinci miniștri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!