/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Trei persoane au murit, după ce un avion a aterizat nereușit pe aeroportul Naryan-Mar

missing
19 decembrie 2017, ora 11:32

Update 11:56 Numărul morților s-a ridicat la trei.

„Un avion An-2 a a avut o aterizare dură în dimineața zilei de marți dimineață pe aeroportul din Naryan-Mar ca urmare a incidentului, doi pasageri au murit, iar 11 persoane au fost rănite”, a declarat sura, menționând că la bord erau 13 persoane, inclusiv echipajul.

Toate victimele au fost spitalizate.

Administrația districtului Nenets a declarat pentru RIA Novosti, că s-a creat un centru operațional pentru a investiga incidentul. Intervievatul a menționat că, potrivit informațiilor lor, avionul a coborât de pe pistă în timpul aterizării.

De asemenea, oficialul a menționat că aeroportul va continua să lucreze în regim normal, deoarece pista pe care a avut loc incidentul nu este principală.

„Avionul este „kukuruznik”, o aeronavă de mici dimensiuni care a fost modernizat. O sursă a declarat pentru Interfax, că anterior, în timpul urcării, elemente de mecanizare sau sisteme de control au fost cedat, iar pilotul nu a putut să nivela aeronava.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram