Două persoane au murit și 11 au fost rănite în urma unei aterizări nereușite a avionului An-2 în Naryan-Mar, transmite Interfax, cu referire la surse din cadrul Departamentului de Management al Situațiilor de Urgență din Districtul Nenets.

Update 11:56 Numărul morților s-a ridicat la trei.

„Un avion An-2 a a avut o aterizare dură în dimineața zilei de marți dimineață pe aeroportul din Naryan-Mar ca urmare a incidentului, doi pasageri au murit, iar 11 persoane au fost rănite”, a declarat sura, menționând că la bord erau 13 persoane, inclusiv echipajul.

Toate victimele au fost spitalizate.

Administrația districtului Nenets a declarat pentru RIA Novosti, că s-a creat un centru operațional pentru a investiga incidentul. Intervievatul a menționat că, potrivit informațiilor lor, avionul a coborât de pe pistă în timpul aterizării.

De asemenea, oficialul a menționat că aeroportul va continua să lucreze în regim normal, deoarece pista pe care a avut loc incidentul nu este principală.

„Avionul este „kukuruznik”, o aeronavă de mici dimensiuni care a fost modernizat. O sursă a declarat pentru Interfax, că anterior, în timpul urcării, elemente de mecanizare sau sisteme de control au fost cedat, iar pilotul nu a putut să nivela aeronava.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!