/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cine sunt cei doi noi secretari generali adjuncți ai Guvernului și șase secretari de stat în cadrul ministerelor

20 decembrie 2017, ora 11:44

Astfel, în funcțiile de secretar general adjunct ai Guvernului au fost aprobate candidaturile lui Adrian Ermurachi și a lui Mihail Casapu.

Totodată, la Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, în funcția de secretar de stat în domeniul afaceri consulare și drept internațional a fost numită Carolina Perebinos, iar la Ministerul Finanțelor, în funcția de secretar de stat în domeniul bunei guvernări, control financiar public intern, contencios, active ale statului, achiziții publice și reglementare a sectorului financiar – Viorica Pricop.

La Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au fost numiți doi secretari de stat: în domeniul politicilor și produselor de origine vegetală – Vasile Luca, iar în domeniul protecției mediului și resurselor naturale – Valentina Țapiș.

De asemenea, Dumitru Mînzărari va fi secretar de stat în domeniul politicii de apărare și cooperare internațională în cadrul Ministerului Apărării, iar Angela Cutasevici va fi secretar de stat în domeniul educației în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Prim-ministrul Pavel Filip le-a urat succes în activtate persoanelor numite, menționând că Guvernul mizează pe experiența și capacitățile acestora în realizarea obiectivelor stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram