/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Facebook va informa utilizatorii când cineva a postat o fotografie cu ei, chiar dacă nu sunt etichetați

missing
20 decembrie 2017, ora 07:21

Utilizatorul pe care Facebook îl găsește în fotografie va fi capabil să se eticheteze, să refuze oferta sau să indice că nu este el. Dacă fotografia este protejată de aceasta prin setările de confidențialitate (de exemplu, postarea este publicată „Pentru prieteni” de către o persoană străină), atunci aceasta nu va primi o notificare.

Facebook va folosi, de asemenea, recunoașterea facială pentru a avertiza utilizatorii că cineva a pus o fotografie cu ei pe avatar. Astfel, rețeaua socială dorește să lupte împotriva impostorilor.

La dorință, utilizatorul va putea dezactiva din setări recunoașterea chipului său în fotografii. Noua funcție va apărea în majoritatea țărilor, cu excepția Canadei și Uniunii Europene, unde recunoașterea facială nu lucrează.

https://meduza.io/news/2017/12/19/facebook-nachnet-uvedomlyat-polzovateley-chto-kto-to-vylozhil-fotografiyu-s-nimi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram