Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

Liberalii pun condiții democraților: Mai întâi modificarea Limbii Române în Constituție, apoi introducerea Integrării Europene

20 decembrie 2017, ora 12:56

„PL aduce la cunoștință că suntem puși în situația să insistăm pe adoptarea proiectului ce ține de limba română. După ce vom vota modificarea art.13 al Constituției, deputații PL vor vota proiectul PDM ce ține de integrarea europeană. Nu condiționăm, nu șantajăm, dar aceasta a fost, este și va fi poziția PL, pentru că adevărul este adevăr. Cu ceea ce ți-au lăsat părinții și Dumnezeu, nu trebuie să te joci. Limba moldovenească este o minciună inventată de cei care ne-au ocupat”, a menționat Ghimpu.

Valeriu Munteanu a spus că de-a lungul timpului mai mulți lideri ai PD-ului s-au expus negativ în ceea ce ține de modificarea limbii, iar pentru ca aceștia să nu se răzgândească, s-a decis să se purceadă la acest lucru.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram