/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ O minoră a fost racolată pentru sex în trei de un cuplu din Orhei. După al doilea act, i-au cerut banii înapoi și servicii gratis

missing
20 decembrie 2017, ora 15:20

Ulterior, însă, tânăra a fost obligată să facă sex cu ei gratuit ori de câte ori vor dori. Oamenii legii au stabilit că „povestea” celor trei a început în luna octombrie. Zilele acestea, însă, a fost reținut suspectul. Cuplul i-a promis tinerei, pentru primul act sexual, 300 de lei, pentru al doilea – 400 de lei.

Ulterior, victimă a fost amenințată cu răfuială fizică, cuplul i-a cerut banii înapoi și să-i satisfacă sexual gratuit.

În timpul perchezițiilor la domiciliul suspecților au fost depistate și ridicate telefoane mobile, 60 de boabe de cânepă, un cartuș și câteva tufe uscate de cânepă.

Bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, iar femeia este cercetată în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovat, suspecții riscă până la 20 de ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram