/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/DOC/ Munteanu îi scrie lui Plahotniuc: „Probabil, nu ați cunoscut despre „scheletele” din trecutul lui Gaburici”

missing
21 decembrie 2017, ora 12:11

„Chiar dacă Gaburici este vinovat de comiterea unei infracțiuni de folosire a documentelor oficiale false, acesta nu poate fi atras la răspundere penală, pentru că pretinsa infracțiune a fost comisă acum mai bine de 20 de ani.
Numirea în cabinetul de miniștri a unei persoane care nu dispune de reputație ireproșabilă, care nu a putut face dovada bunei-credințe în privința actelor sale de studii, care a mințit în spațiul public despre actul său de studiu, ce s-a dovedit a fi fals, subminează major încrederea cetățenilor în statul de drept și instigă spre un nihilism juridic generalizat”, se menționează în scrisoare expediată către Plahotniuc.

Munteanu susține că readucerea în Guvern a unei persoane despre care se știe cu certitudine că are o diplomă de studii falsă va șifona și mai mult imaginea Republicii Moldova în exterior, va descuraja partenerii de dezvoltare și va lipsi de credibilitate mandatul viitorului ministru și sarcinile pe care va trebui să le realizeze acesta pentru Guvern.

Foto: Facebook/Valeriu Munteanu

Foto: Facebook/Valeriu Munteanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram