/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ Avocații lui Șor au acționat în judecată compania Kroll, la Curtea Supremă din Londra

missing
22 decembrie 2017, ora 15:56

Declarația a fost făcută după ce Banca Națională a publicat sinteza celui de-al doilea raport Kroll în care numele lui Șor și a companiilor acestuia figurează în mai multe ori.

Șor menționează că scopul companiei Kroll este de a denigra la comandă persoane sau structuri întregi și că aceasta a fost acuzată în mod repetat de colectarea ilegală de informații, șantaj, manipularea datelor și investigații la comandă cu rezultate convenite din timp: „Numeroasele indicii sugerează că personal sunt vizat de exact acest tip de comandă. În acest sens, declar în mod oficial că nu am de gând să tolerez în continuare insinuările și abuzurile din partea companiei „ucigașe” Kroll”.

Primarul de Orhei menționează că raportul nu conține informații noi: „Kroll a constatat doar, traducând în limba engleză, informațiile cunoscute deja”.

Sinteza celui de-al doilea raport Kroll are 57 de pagini. Ca și în raportul Kroll 1, în document, de mai multe ori apare numele lui Ilan Șor și a companiilor din „Grupul Șor”.

Foto: Facebook/Ilan Șor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram