În urma plângerilor venite de la cetățeni, care au sesizat faptul că facturile pentru căldură nu conțin compensaţia acordată persoanelor de către Primăria municipiului Chișinău, în baza legislației în vigoare, autoritățile locale au avut o discuție cu directorul general al SA „Termoelectrica", Veaceslav Eni.

În context, s-a stabilit că facturile ce urmează a fi emise pentru luna decembrie să fie mai mici și să conțină recalculul compensaţiilor pentru luna noiembrie, fiind incluse, totodată, și cele pentru luna decembrie. Cetățenii, care în această lună vor plăti factura integrală emisă deja de către SA „Termoelectrica”, vor plăti mai puțin luna următoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!