/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Accident de tren în apropiere de Madrid. Ministerul de Externe: Printre victime nu sunt moldoveni

23 decembrie 2017, ora 11:29

Potrivit stirileprotv.ro, locomotiva unui tren a izbit tamponul, situat la capătul căii ferate. Patru persoane au suferit răni grave. Printre răniți se află și nouă români. Aceștia au suferit leziuni ușoare, doar unul dintre ei fiind transportat la spital.

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei este în contact permanent cu autoritățile spaniole pentru elucidarea circumstanțelor accidentului și dacă printre victime se află cetățeni moldoveni. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații suplimentare. Pentru orice informații puteți contacta ambasada R. Moldova în Spania la numărul de telefon: +34 664 598 545.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram