/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Cei mai frumoși brazi din oraș au fost scoși la licitație la Balul Brazilor. Cât a costat cel mai scump Pom de Crăciun?

missing
23 decembrie 2017, ora 12:20

Premiul „Ales de public” a ajuns la Daniela Colibă, care a creat bradul Wonderland. Timp de 3 săptămâni, acesta a fost lider absolut în voturile vizitatorilor – peste 500 de voturi. În cadrul evenimentului, bradul a fost licitat cu 2.000 de lei.

Locul III a fost câștigat de Cerbul creat de Petru Glavan. Bradul a fost cumpărat cu 6.000 de lei, de Adrian Pascaru de la Apriori.

Locul II a fost câștigat de Artificiile create de Eugenia Negruța. Acest brad a fost una dintre cele mai scumpe lucrări licitate la Balul Brazilor de Crăciun. A fost cumpărat cu 10.000 de lei de Sergiu Aftenev de la Caparol.

Cel mai frumos brad al anului este Cristalizat și a fost creat de Anastasia Costov și Elena Eftodi. Lucrarea semnifică bradul modern, care imită forma și textura celui natural, însă care formează o structură rece din cristale de gheață pe interior, oglindind astfel natura sa artificială”, au scris autoarele în descrierea lucrării. Bradul a fost vândut cu 1.000 de lei.

Din cei 31 de brazi, doar 9 au fost aleși de juriu ca să ajungă în licitația finală. Cei mai scumpi brazi, care au fost „însurați” aseară este: „Regele Brazilor”, creat de Valentin Bostan. Acesta a fost cumpărat de 10.000 de lei de compania Papirus. „Artificii”- 10.000 de lei și „Fir cu Fir” -7.600 de lei”. Menționăm că, acesta este lucrarea pentru care s-a dus o luptă acerbă la licitație. Pe final, bradul a fost luat acasă de Oxana Lungu de la Lia Fia. Menționăm că 50% din suma licitat merge la autorul bradului, iar restul pentru acoperirea cheltuielilor de organizare.

Anul acesta, la Balul Brazilor am adunat 37.600 de lei. Seara s-a încheiat cu un concert live susținut de Via Dacă.

Menționăm că, aceasta este cea de a 7-a ediție a Balului Brazilor de crăciun. Scopul evenimentului este de a-i susține și de a-i promova pe tinerii artiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram