/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ 60 plus: Povestea motociclistului Slava sau cum i se mai spune „Ded”

missing
24 decembrie 2017, ora 18:00

A mers pe trasee de diferite categorii, de la cele mai simple la cele mai complicate, prin toată Uniunea Sovietică – Carpaţi, Elbrus, Tian-Shan. Apoi, a devenit instructor pentru grupuri de turişti, pe trasee complicate, pe care el deja le parcursese.

„Prima motocicletă a fost „iava”. Apoi, am mers mai mult cu scutere. Nu aveam posibilitatea, trebuia să-mi cresc copiii şi să investesc în dezvoltarea lor. Apoi, când ambii au absolvit universitatea, m-am gândit şi la mine. Aşa a apărut „Kawasaki”-ul meu”.

Motocicleta sa este din anii 1982. „Acum am două, cu una merg, iar cealaltă mă aşteaptă s-o repar. Pe prima am găsit-o într-un anunţ. Se vindea un model vechi de „Kawasaki”. Apoi am găsit-o pe a doua. Am văzut-o la un cunoscut, care este mecanic. Modelul e acelaşi. Motocicleta era avariată. În rezultat, am cumpărat-o la piese, am reparat-o şi acum merg cu ea”.

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Foto: 60plus.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram