/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un american e câştigătorul X Factor România. Povestea lui Jeremy Ragsdale

24 decembrie 2017, ora 12:17

În finala X Factor, americanul în vârstă de 35 de ani a cucerit juriul şi publicul cu interpretările pieselor „When a Man Loves a Woman“, „I Feel Good“ şi „What a Wonderful World“, cântată în duet cu mentorul său. Jeremy Ragsdale, care studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani, este profesor de canto în Statele Unite, dar s-a îndrăgostit de România şi a venit de mai multe ori în vizită.

Câştigătorul „X Factor“ a mărturisit că ia lecţii de limba română în fiecare zi, pe Skype, cu ajutorul unei profesoare. Mai mult, până şi familia sa a început să ia lecţii. „Planul meu era să vin în România şi să învăţ despre această cultură nouă pentru mine”.

Înainte de finala X Factor, Jeremy Ragsdale a precizat că îi este teamă ca oamenii să nu-l susţină tocmai din cauza faptului că nu este român: „Sunt din Annapolis, Maryland. Sper ca lumea să nu mă vadă drept „americanul”. Nu mă supraestimez şi nu am venit ca să dictez poporului român să mă asculte. Nu aşa îmi doresc să mă arăt în faţa românilor. Îmi doresc oportunitatea de a-mi împărţi dragostea de muzică cu românii”, explica Jeremy în filmuleţul de prezentare de la începutul concursului.

De asemenea, în etapele eliminatorii ale „X Factor“, Jeremy i-a spus antrenorului său, Horia Brenciu, că este fericit să cânte alături de ceilalţi concurenţi: „Mă întrebam dacă am dreptul să primesc un scaun, mai ales că nu sunt nici român. Când am intrat eu pe scenă, scaunele erau deja ocupate, iar după ce am cântat, Horia Brenciu a spus că vrea să îmi ofere şi un scaun. I-am zis că nu trebuie să facă asta, că sunt deja fericit că am avut această ocazie, că stau pe scenă alături de cântăreţi senzaţionali, dar sigur, este alegerea lui”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram