/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Moscova: Un autobuz de linie a deraiat și a ajuns într-o trecere subterană. Cinci persoane au decedat

25 decembrie 2017, ora 14:18

Accidentul a avut lot în zona stației „Slavyansky Boulevard”. Potrivit datelor preliminare, cinci persoane au decedat și alte 15 au fost rănite.

Autobuzul a deraiat pe trotuar, a tamponat mai mulți pietoni și apoi a intrat în trecerea subterană, unde a rămas blocat pe scări. Șoferul autobuzului a fost reținut.

Potrivit forțelor de ordine din Moscova, accidentul s-a produs pentru că șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului.

Canalul de telegrame Lif a publicat un videoclip, care arată modul în care autobuzul intră în trecerea de pietoni. Înregistrarea arată că autobuzul se oprește la oprire, șoferul începe se conducă, apoi intră în trecerea de pietoni.

Un oficial anonim din cadrul serviciilor de securitate a declarat că este vorba de un accident rutier şi nu există suspiciuni că ar fi fost vorba de un atac cu vehicul.

Se completează.

Автобус въехал в пешеходов на западе Москвы: четверо погибших. Как сообщил РИА Новостиисточник в экстренных службах столицы, «предварительно, автобус съехал в подземный переход на станции метро „Славянский бульвар“». Источник уточнил, что автобус является рейсовым и следовал маршрутом до Сколково. Из сообщения источника: «Автобус сбил людей, 15 человек пострадали, еще четыре погибли». Управление ГИБДД по Москве подтвердило факт съезда автобуса в подземный пешеходный переход на Славянском бульваре, передает ТАСС. Из сообщения ГИБДД: «Мы подтверждаем факт ДТП, где автобус съехал в подземный пешеходный переход в районе станции метро „Славянский бульвар“».

O postare distribuită de ? ПИШИТЕ✏ЕСЛИ⚠⤵ (@ntv_tokarev_producer) pe

O postare distribuită de @denisklest pe

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram