Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

Leancă, către liderii DA: De ce nu cer tragerea la răspundere a colegilor lor de alianță, Maia Sandu și Viorel Cibotaru?

26 decembrie 2017, ora 15:49
Distribuie:

„Dacă tot spun că acordarea garanțiilor bancare sunt o faptă criminală, de ce nu cer tragerea la răspundere penală a colegilor lor de alianță, Maia Sandu și Viorel Cibotaru, care au votat pentru garanțiile emise de guvern?”, se arată într-un comunicat al PPEM.

Totodată, Leancă scrie că dacă au o înțelegere atât de îngustă a unor procese, „cum își mai propun să guverneze această țară? Ei, probabil, ar fi lăsat să se prăbușească întreaga economie a țării, 500.000 de cetățeni să-și piardă depunerile, ca mai apoi, așa cum le stă în fire, să dea vina pe alții pentru inacțiunile lor”, spune Leancă.

De asemenea, liderul PPEM le-a urat drum bun spre curțile de justiție europene să ceară tragerea la răspundere a celorlalte guverne din Italia, Spania, Marea Britanie, care, de asemenea, au intervenit după același principiu, susține Leancă.

În aceiași conferință, liderii DA au declarat că sinteza Raportului Kroll 2 înșeală așteptările cetățenilor interesați, atât prin costurile suportate și omisiunea unor faze importante ale furtului secolului, dar în principal prin faptul că nu dezvăluie beneficiarii reali ai devalizării sistemului bancar al țării noastre.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram