/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Temperaturi cu mult peste cele obișnuite. Prognoza METEO pentru ziua de marţi, 26 decembrie

missing
26 decembrie 2017, ora 08:29

În nordul țării se anunță o vreme frumoasă și mult soare. Dimineața se va înregistra -1 grad, iar la amiază 8. ȘI în centru, vremea va fi plăcută și caldă pentru data din calendar. Ziua va începe cu 3 grade în termometre, iar la prânz maxima termică va atinge 9 grade.

Temperaturile vor fi generoase și în sudul țării. De dimineață vor fi câțiva nori rătăciți, însă se vor risipi până la prânz. 1 grad va fi în prima parte a zilei și 8 în a doua jumătate.

Și la Chișinău, saltul termic va fi unul apreciabil. Vremea va fi blândă și senină toată ziua. La noapte vom avea 2 grade, iar ziua, temperatura va urca până la 10 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram