/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/VIDEO/ Codurile neștiute de la iPhone! Ce se întâmplă când tastezi *#06#

missing
26 decembrie 2017, ora 13:22

Instrumentul este activat prin apelarea *3001#12345#* și apoi apăsarea butonului de apelare. Telefonul dvs. va afișa un ecran gri, apoi ne va arăta informații despre puterea semnalului pe care îl avem. Una dintre caracteristicile cele mai utile este indicatorul mai detaliat al intensității semnalului care ar trebui să apară în colțul din stânga sus.

Utilizând *#33# se vor afișa setările de restricționare a apelurilor. Instrumentul poate fi pornit și oprit utilizând *33* pin #și#33&pin#.

Folosind codul *43# vom activa opțiunea de apel în așteptare. Astfel, vom fi anunțați dacă ne sună cineva în timp ce vorbim la telefon cu o altă persoană. Opțiunea poate fi eliminată prin tastarea codului #43#.

Un alt cod care ne oferă o informație importantă este *#06#. Cu ajutorul lui putem afla care este numărul de identificare IMEI al telefonului.

*#06# va arată numărul dvs. de identificare IMEI. Este foarte util pentru că poate fi folosit pentru a opri telefonul la distanță dacă este furat, dar poate fi accesat din aplicația Setări sau din caseta telefonului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram