/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Din 2018, WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane

missing
27 decembrie 2017, ora 14:18

Astfel, nu veți mai putea folosi WhatsApp pe următoarele platforme:

– Nokia Symbian S60 după data de 30 iunie 2017
– BlackBerry OS și BlackBerry 10 după data de 31 decembrie 2017
– Windows Phone 8.0 și mai mare după data de 31 decembrie 2017
– Nokia S40 după data de 31 decembrie 2018
– Android versiuni 2.3.7 și mai vechi după data de 1 februarie 2020

De asemenea, din decembrie 2017 nu se va mai lucra la îmbunătățirea versiunilor pentru aceste platforme, anumite opțiuni pot să înceteze să funcționeze în orice moment.

„Am avut de luat o decizie grea, dar în același timp corectă în scopul oferirii utilizatorilor modalități optime de a păstra legătura cu prietenii, familia și persoanele dragi prin intermediul WhatsApp. În cazul în care utilizați unul dintre dispozitivele menționate mai sus, vă recomandăm să actualizați la o versiune mai nouă de Android, iPhone sau Windows Phone pentru a putea continua să folosiți WhatsApp”, anunță dezvoltatorii aplicației.

Amintim că, inițial, a existat un comunicat conform căruia se va înceta suportul pentru WhatsApp pe acele aparate la mijlocul lui 2017. Între timp, oficialii companiei americane s-au răzâgândit și au extins termenul până la finele acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram