Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

politic

Dodon, la Moscova: „I-am urat lui Putin victorie în Alegerile Prezidențiale din 2018”

27 decembrie 2017, ora 07:22
Distribuie:

Șeful statului spune că 2018 este unul de importanţă crucială pentru ambele ţări. În Federaţia Rusă urmează să aibă loc alegeri pentru funcția de preşedinte al ţării. „I-am urat domnului Putin victorie în acest scrutin. Îl consider un lider remarcabil în istoria Federației Ruse care a întors ţării sale statutul de mare putere mondială.
În Moldova, la fel, urmează un eveniment foarte important – alegerile parlamentare, de care depinde modul în care se va dezvolta ţara”, scrie Dodon.

De asemenea, președintele afirmă că i-a mulțumit președintelui Federației Ruse pentru ajutorul și sprijinul acordat Moldovei în ultimul an, „în special în procesul de reglementare transnistreană, în soluționarea problemelor ce ţin de exporturile moldovenești pe piața rusească și amnistia migrațională pentru moldovenii care muncesc pe teritoriul Rusiei”.

Totodată, Dodon scrie că „în pofida retoricii anti-ruse și a acțiunilor Guvernului Moldovei și ale majorității parlamentare, relaţiile dintre țările noastre înregistrează o evoluţie pozitivă”, afirmă Dodon.

Amintim că, pe 25 decembrie Igor Dodon a plecat la Moscova la invitația lui Putin.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram