/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Top 10 cele mai apreciate fotografii pe Instagram în 2017! Imaginile care au strâns milioane de like-uri

missing
27 decembrie 2017, ora 10:40

Astfel, fotografia pe care Beyonce a postat-o pe 1 februarie pentru a anunţa faptul că este însărcinată cu gemeni a strâns 11.198.571 de like-uri, situându-se pe primul loc în acest top.

Pe poziţia a doua s-a situat o fotografie a lui Ronaldo publicată pe 12 noiembrie pentru a anunţa naşterea fiicei sale Alana Martina. Imaginea a obţinut 11.097.488 de like-uri din partea fanilor.

Selena Gomez ocupă poziţia a treia în acest top, cu o fotografie publicată pe 14 septembrie, prin care anunţa că a suferit un transplant renal. Instantaneul a strâns 10.376.325 de like-uri pe platforma Instagram, dezvoltată de Facebook.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

De altfel, actriţa americană Selena Gomez ocupă cele mai multe poziţii în acest top, cu cinci apariţii, în timp ce fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ocupă trei locuri, iar Beyonce, două.

Cea de-a doua fotografie a lui Beyonce a fost postată pe 14 iulie, a strâns 10.279.034 de like-uri şi ocupă poziţia a patra în acest top. Este vorba de prima fotografie a starului american împreună cu gemenii ei, Rumi şi Sir.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

8.258.443 de like-uri a obţinut o fotografie publicată pe 29 iunie de Cristiano Ronaldo, prima cu gemenii Eva şi Mateo. Imaginea ocupă poziţia a cincea în acest top.

So happy to be able to hold the two new loves of my life ?❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cea de-a șasea poziție o ocupă o fotografie a Selenei Gomez, alături de The Weeknd – fostul iubit al artistei, de care aceasta s-a despărţit în octombrie,după o relaţie de 10 luni -, publicată pe 16 aprilie (8.150.759 de like-uri).

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Aceasta este urmată tot de o fotografie a Selenei Gomez de la Met Gala 2017 din New York, în care aceasta este tot alături de The Weeknd, publicată pe 2 mai (7.784.370 de like-uri).

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

În top urmează o fotografie a lui Cristiano Ronaldo, alături de partenera sa de viaţă, Georgina Rodriguez, fiul său Cristiano Jr şi gemenii Eva şi Mateo, publicată pe 27 august (7.276.481 de like-uri).

Family mood ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Poziția a noua în top este ocupată de o altă fotografie a Selenei Gomez, publicată pe 17 martie (7,167,973 de like-uri).

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Top 10 se încheie cu o fotografie a Selenei Gomez, de la cea de-a 25-a aniversare a sa, publicată pe 23 iulie (7.070.400 de like-uri).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram