Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

politic

/VIDEO/ Examinarea dosarului Chirtoacă, amânată din nou. Procuror: Apărarea tergiversează intenționat cazul

28 decembrie 2017, ora 19:21
Distribuie:

Avem un deja-vu de la ședințele precedente. La fiecare ședință avem diferite cereri care sunt neîntemeiate cu scopul de a tărăgăna examinarea cauzei penale”, a menționat procurorul Dumitru Robu.

Astăzi noi am constat faptul că trebuiau soluționate cererile în 15 noiembrie pe cele pe care le-am depus în vara acestui an, nu au fost soluționate de instanță s-a adresat la Curtea Supremă de Justiție. Curtea Supremă a spus că trebuie să soluționeze, nu l-a soluționat și suntem la sfârșit de decembrie cu probleme nesoluționate din iulie, dar ne plimbăm pe coridoare”, a declarat Dorin Chirtoacă, primar suspendat.

Primarul capitalei, suspendat din funcție, este acuzat de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plata. În același dosar figurează și alți funcționari locali, inclusiv fostul șef de la Direcția transporturi, Igor Gamrețki, condamnat deja, viceprimarul orașului, Nistor Grozavu, un om de afaceri și un fost consilier municipal. Toți se declară nevinovați.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram