În seara de Revelion, în mai multe orașe din țară, vor fi organizate activități artistice. În centrul capitalei vor evolua artiștii autohtoni și, ca de obicei, vom putea urmări un show de artificii. Orheienii vor avea parte de un Revelion în stil pop – cu muzica anilor ‘80.

Chișinăuienii şi oaspeţii Capitalei sunt aștepți să întâmpine noul an în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Vor încălzi atmosfera de Revelion Orchestra municipală de muzică populară a fraţilor Advahov, alături de Zinaida Julea şi Mihai Ciobanu. Iar trecerea în noul an va fi marcată cu focuri de artificii.

Din interpreții de muzică ușoară, pe scenă vor urca Nely Ciobanu, Gheorghe Țopa, Catharsis, Diana Brescan, Mariana Mihăilă și alții”, spune Vadim Brânzaniuc, ofițer de presă al Primăriei.

Cei mai răsfățați anul acesta vor fi orheienii care vor avea parte de un Revelion în stil pop. Nici aici nu vor lipsi focurile de artificii. Vor evolua legendarele trupe ale anilor 80 „Arabes”, Jenny din „Ace of Bace”, „Dschingis Khan și DJ autohtoni.

Cei care vor sărbători în stradă, la Cahul, vor fi întâmpinați de Moș Crăciun și Fulguța, dar și de cete de colindători.

„Toți cei mai activi și isteți vor primi în dar colăcei dulciuri tot felul de suvenire, iar în dimineața zilei de 1 ianuarie 2018, între ora 13.00 și 16.00 amatorii de dans vor putea sărbători alături de familie și prieteni la prima horă a anului 2018”, susține Tatiana Romaniuc, viceprimar de Cahul.

Cei de la Ungheni vor fi colindați de colectivele folclorice de la Palatul Culturii din oraș, iar după miezul nopții toți sunt așteptați la petrecere în fața Primăriei.

„La orele unu toți sunt așteptați în strada Independenței la brad, unde este hora de sărbătoare și la ora 2.00 sunt focurile de artificii. Aceasta este deja o tradiție de mai mulți ani”, menționează Eduard Balan, primar de Ungheni.

Reporter: Parascovia Spic
Imagini: Vlad Coroban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!