Revelion fastuos la „Sala de Aur”. În acest an, restaurantul oferă un program de neuitat în seara dintre ani. Artiști de valoare, care vor scoate la dans fiecare client, un meniu cu cele mai apetisante bucate, un program artistic deosebit și multe surprize. Asta îi așteaptă pe cei care vor petrece Revelionul aici.

„Începând cu caviar, somon, rață, curcan – logic, porc pui și altele plus băutură foarte, foarte bună. La noi se alege din 500 de feluri de bucate. Este foarte vast și ca preț și ca produse”, spune Carolina Mândrilă, administratorul restaurantului.

Bucătarul șef al localului face minuni în aceste zile la plită. Asistat de 30 de ajutori, maestrul bucatelor alege cu grijă fiecare ingredient. Peștele de mare, nisetrul și curcanul la cuptor vor fi doar câteva dintre bucatele speciale ale mesei.

„În meniul de Revelion, la bucatele calde se va da și curcanul copt la rolă. Curcanul este marinat preventiv, într-un marinat special care doar la Sala de Aur se face. Este umplut cu fructe: pară, măr și gutuie. După ce este preparat se deservește exact cum se vede pe tavă. Are o ieșire specială”, spune Olga Balaur, bucătar șef.

Nici bucatele tradiționale nu vor lipsi de pe masa de sărbătoare. Piftia din cocoș și sărmăluțele în frunză de varză, sunt pregătite după o rețetă specială, spune bucătarul: „De ce sunt atât de gustoase și mărunte căci în ele fiecare bucătar depune mult suflet”.

Aproximativ 180 de petrecăreți vor sărbători trecerea dintre ani la Sala de Aur. Un loc la restaurant costă, în medie, 2000 de lei.

Avem 10 ani de când sărbătorim Revelionul la „Sala de Aur” și este una specială. Este pregătită cu mai mult fast dar și mai mult gust, așteptăm oaspeții cu mare drag, căci suntem pe ultima sută de metri. În tot anul Sala de Aur pregătește câte ceva nemaipomenit”, susține administratoarea „Sălii de Aur”.

Sala de Aur este un complex cu patru nivele destinat unei singure ceremonii, cu o curte încăpătoare și o terasă bine amenajata. Fiecare moment al sărbătorii este bine delimitat, iar sala principală este accesorizată cu câteva coloane cu flori, o canapea, masă cu fructe, dulciuri, băuturi fierbinţi şi răcoritoare. Cu un design clasic, îmbinat cu elemente moderne, orice vizitator se va simți ca un adevărat rege la „Sala de Aur”.

P.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!