După ce Ana Munteanu, tânăra din Hîncești, care a câştigat cel de-al șaptelea sezon al show-ului „Vocea Romîniei” a primit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, a fost criticată dur de internauți. Aceștia i-au reproșat că a câștigat un concurs din România, însă a primit diploma de la un președinte pro-rus. Tânăra a venit la rândul ei cu un răspuns.

„Domnul președinte, Igor Dodon, este prima și unica persoană de stat din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obținut la Vocea României! Unica mea „politică” este dragostea pentru muzică. Nu transformați orice eveniment în politică!”, a scris Ana Munteanu în rețele de socializare.

De asemenea, Ana scrie că are doar 16 ani și nu are nici o tangență cu politica.

„Fraților, am 16 ani, încă sunt elevă la liceu, am câștigat în concurs și am primit o diplomă de la președintele țării! De ce ma băgați în politică?? Nu am mers în partidul lui Dodon, nu am făcut declarații antiromânești! Ce aveți! Am luat o biată diplomă! M-a apreciat pentru ce am făcut la Vocea României și gata! Rușine să vă fie vouă care faceți astfel de comentarii și nu analizați puțin lucrurile! Îmi pare rău că v-ați făcut astfel de impresii!”, a subliniat tânăra.

Menționăm că în ultima ședință a Parlamentului deputații i-au adus sincere felicitări Anei Munteanu, pentru faptul că a câștigat concursul „Vocea României”.

Amintim că, Ana, eleva lui Smiley a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea „Vocea României”. Este prima dată în istoria concursului, când o basarabeancă este desemnată câștigătoare. Tânăra, pe lângă trofeu, a câștigat și suma de o sută de mii de euro.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!