O tânără originară din Republica Moldova a fost ucisă în Anglia, de sărbători. Iuliana Tudos, de 22 de ani, a fost găsită moartă într-un parc din Londra, unde a fost înjunghiată. Polițiștii suspectează că Iuliana, care lucra ca barmaniță, ar fi fost omorâtă de Crăciun.

Tânăra a fost văzută ultima oară în ajunul Crăciunului, când a petrecut alături de prieteni. După trei zile în care nu a mai dat niciun semn, Iuliana a fost dată dispărută. Trupul ei a fost găsit în apropierea unei anexe din parcul Finsbury din Londra

Iuliana prezenta o rană înjunghiată în abdomen, dar și răni grave la cap. Polițiștii suspectează că tânăra de 22 ani a fost ucisă, după ce a fost snopită în bătaie de o persoană fără adăpost care ar fi încercat să o jefuiască, notează Libertatea.ro.

Polițiștii au făcut căutări într-un cort găsit la aproape 100 de locul în care Iuliana Tudos a fost găsită moartă. Din primele indicii, fata ar fi mers prin parc, pe o scurtătură, pentru a ajunge la casa unui prieten.

Iuliana Tudos lucra la barul World’s End din Camden, o suburbie din Nord-Vestul Londrei. Anchetatorii au efectuat percheziții și la locuința Iulianei din Upper Tollington Park. „Era o persoană amabilă… Ne-am întâlnit de două ori, la un grătar, vara trecută. Poliția a refuzat să ne dea informații. A trebuie să caut pe Google și să aflu că a fost găsită în parc”. a declarat Sebastian Jonathan, un vecin, pentru The Guardian.

Poliția din Londra a făcut publice semnalamentele Iulianei și a cerut ajutorul populației pentru a-l găsit pe autorul crimei.

În tot acest timp, prieteneii Iulianei Tudos s-au mobilizat pentru a organiza înmormântarea. Au creat o pagină prin care strâng bani pentru funeralii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!