/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un avion privat cu pasageri la bord s-a prăbuşit într-un râu din Australia. Şase morţi

31 decembrie 2017, ora 16:33

Accidentul, a cărui cauză nu este cunoscută deocamdată, a avut loc pe fluviul Hawkesbury, în apropiere de Cowan, 50 km nord de Sydney, a precizat Michael Gorman, de la poliţia din New South Wales.

Aparatul s-a scufundat la o adâncime de 13 metri. ‘Echipele de intervenţie sunt la faţa locului şi trei cadavre au fost recuperate’, a anunţat poliţia într-un comunicat.

Potrivit media locale, hidroavionul aparţine companiei Sydney Seaplanes, specializată în zboruri turistice de lux în regiunea Sydney. Cu acceaşi companie au zburat şi sora ducesei de Cambridge Pippa Middleton şi soţul acesteia James Matthews în luna de miere.

Patru dintre victime ar fi cetăţeni britanici, deşi această informaţie nu a fost confirmată imediat de poliţie, notează media australiene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram