Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat la Londra, fiind suspectat de ucidere Iulianei Tudos, o tânără de 22 de ani din Republica Moldova, dispărută în Ajunul Crăciunului şi găsită moartă după trei zile într-un parc, informează presa engleză.

„Un bărbat de 31 de ani a fost arestat în jurul orei 13.30 în ziua de Anul Nou, la Dalstom. El a fost arestat sub suspiciunea de ucidere a Iulianei Tudos”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard.

„Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie din sud-vestul Londrei, unde a fost plasat în arest”, a menţionat sursa citată.

Tânăra a dispărut în ajunul Crăciunului, iar trupul ei neînsufleţit a fost găsit după trei zile. Iuliana Tudos era cunoscută ca şi Julia sau Lili şi lucra la un pub din Camden. Ea a fost văzută ultima oară când se îndrepta spre o staţie de autobuz din Camden. Iuliana Tudos era aşteptată la un prieten, care a semnalat dispariţia ei.

Locuitorii din Camden au strâns circa 15.000 de lire sterline pentru a ajuta familia pentru înmormântare. Familia a spus că va cheltui 4.000 de lire sterline pentru înmormântare, iar restul vor fi donaţi.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!