Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat la Londra, fiind suspectat de ucidere Iulianei Tudos, o tânără de 22 de ani din Republica Moldova, dispărută în Ajunul Crăciunului şi găsită moartă după trei zile într-un parc, informează presa engleză.

„Un bărbat de 31 de ani a fost arestat în jurul orei 13.30 în ziua de Anul Nou, la Dalstom. El a fost arestat sub suspiciunea de ucidere a Iulianei Tudos”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard.

„Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie din sud-vestul Londrei, unde a fost plasat în arest”, a menţionat sursa citată.

Tânăra a dispărut în ajunul Crăciunului, iar trupul ei neînsufleţit a fost găsit după trei zile. Iuliana Tudos era cunoscută ca şi Julia sau Lili şi lucra la un pub din Camden. Ea a fost văzută ultima oară când se îndrepta spre o staţie de autobuz din Camden. Iuliana Tudos era aşteptată la un prieten, care a semnalat dispariţia ei.

Locuitorii din Camden au strâns circa 15.000 de lire sterline pentru a ajuta familia pentru înmormântare. Familia a spus că va cheltui 4.000 de lire sterline pentru înmormântare, iar restul vor fi donaţi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!