/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Bărbatul suspectat că a ucis într-un parc o tânără din Moldova a fost arestat la Londra

missing
01 ianuarie 2018, ora 22:38

„Un bărbat de 31 de ani a fost arestat în jurul orei 13.30 în ziua de Anul Nou, la Dalstom. El a fost arestat sub suspiciunea de ucidere a Iulianei Tudos”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard.

„Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie din sud-vestul Londrei, unde a fost plasat în arest”, a menţionat sursa citată.

Tânăra a dispărut în ajunul Crăciunului, iar trupul ei neînsufleţit a fost găsit după trei zile. Iuliana Tudos era cunoscută ca şi Julia sau Lili şi lucra la un pub din Camden. Ea a fost văzută ultima oară când se îndrepta spre o staţie de autobuz din Camden. Iuliana Tudos era aşteptată la un prieten, care a semnalat dispariţia ei.

Locuitorii din Camden au strâns circa 15.000 de lire sterline pentru a ajuta familia pentru înmormântare. Familia a spus că va cheltui 4.000 de lire sterline pentru înmormântare, iar restul vor fi donaţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram