Un șofer băut a provocat un accident cu șapte răniți pe traseul din apropierea localitatea Hâjdieni, raionul Glodeni. Accidentul a avut loc în prima zi din an, în jurul orei 12.20, la ieșirea din oraș. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Ludmila Condrat, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliție Glodeni.

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Glodeni care a stabilit că un automobil de model Volkswagen Passat, condus de locuitorul satului Hîjdieni, în vârstă de 37 de ani, a tamponat un automobil de model Ford Focus, locuitor al aceleași localități, în vârstă de 25 de ani.

În consecință, șapte persoane, cu vârstele între 21 de ani și 59 de ani, au primit diverse traumatisme. Salvatorii au descarcerat o persoană și au deblocat alte trei persoane din Volkswagen. Pasagerii și șoferii au fost transportați la spitalul raional Glodeni cu diferite traumatisme.

Preliminar, de producerea accidentului rutier se face șoferul automobilului Passat, care, în momentul producerii coliziunii se afla în stare de ebrietate avansată. Acesta avea o alcoolemie de 1,05 mg/l de alcool în aerul expirat, ceea ce înseamnă cu mult peste norma admisă de lege.

Cazul se investighează în vederea stabilirii tuturor circumstanțele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!