/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Accident grav la Glodeni. Două automobile s-au ciocnit, din cauza unui șofer beat

01 ianuarie 2018, ora 17:15

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Glodeni care a stabilit că un automobil de model Volkswagen Passat, condus de locuitorul satului Hîjdieni, în vârstă de 37 de ani, a tamponat un automobil de model Ford Focus, locuitor al aceleași localități, în vârstă de 25 de ani.

În consecință, șapte persoane, cu vârstele între 21 de ani și 59 de ani, au primit diverse traumatisme. Salvatorii au descarcerat o persoană și au deblocat alte trei persoane din Volkswagen. Pasagerii și șoferii au fost transportați la spitalul raional Glodeni cu diferite traumatisme.

Preliminar, de producerea accidentului rutier se face șoferul automobilului Passat, care, în momentul producerii coliziunii se afla în stare de ebrietate avansată. Acesta avea o alcoolemie de 1,05 mg/l de alcool în aerul expirat, ceea ce înseamnă cu mult peste norma admisă de lege.

Cazul se investighează în vederea stabilirii tuturor circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram