Imaginile dezolantă surprinsă pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani. Câțiva zeci de brazi înalți și stufoși au fost abandonați, după ce comercianții nu au putut să-i vândă de Crăciun sau în prag de Revelion. Imaginile au fost surprinse de un internaut și plasate pe pagina acestuia.

„Ultimele știri sau primele știri neplăcute din acest acest an! Zeci de brăduți sacrificați și lăsați… Se întâmplă în sectorul Buiucani, regiunea Flacăra. Până ieri seara se vindeau cu prețuri cosmice, iar azi dimineața – abandonați”, menționează sursa.

Menționăm că, la mijlocul lunii decembrie în pepinierile întreprinderilor silvice subordonate Agenției “Moldsilva” au propus spre tăiere și vânzare 58 de mii brazi.

Foto: Facebook / Marishka Damian

Foto: Facebook / Marishka Damian

Foto: Facebook / Marishka Damian

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!