Primarul orașului Orhei Ilan Șor, a primit cadou de Revelion un câine - un pui de Akita Inu, pe care edilul nu l-a lăsat din brațe în timpul unei ședințe foto. Cadoul i-a fost oferit chiar de către soția acestuia, interpreta Jasmin.

„Am decis să marchez anul câinelui ca o decizie importantă. Întreaga mea familie a vrut de mult timp să-mi aducă un prieten ciufulit, și doar eu am fost împotriva lui, pentru că mi-a fost frică de câini de mică! De toți, chiar și de cei mai mici …. Așa că am prins la curaj și am decis să-i fac cadou soțului și copiilor un câine. Probabil că toți vă amintiți de Hachiko? Copilul nostru Valdai este de aceeași rasa – Akita-Inu”, a scris pe contul său de Instagram interpreta Jasmin.

Numele cățelului se trage de la denumirea „Podișului Valdai” (rusă Валда́йская возвы́шенность or Валда́й) – o unitate fizico-geografică, acoperită cu păduri de foioase și conifere, situată în partea central-nord-vestică a Rusiei.

Șor și-a petrecut noaptea dintre ani în sânul familiei, alături de soție și copii săi. Interpreta rusă a ținut să imortalizeze ultimele ore din 2017 prin intermediul unei ședințe foto tematice.

Reamintim că, Ilan Şor a fost condamnat pe 21 iunie, de prima instanţă, la şapte ani şi jumătate de închisoare de tip semiînchis. Hotărârea de condamnare însă nu este definitivă, fiind aşteptată cea executorie a Curţii de Apel Chişinău. Până atunci, Ilan Şor se va afla în libertate, deoarece judecătorii nu i-au putut elibera un nou mandat de arest primarului de Orhei, pe motiv că el s-a aflat deja un an în arest, iar conform legislaţiei, termenul de arest nu poate fi mai mult de un an.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!