Am intrat în cea de-a doua lună de iarnă, iar noi tot așteptăm acea ninsoare adevărată ca-n colindele tradiționale, doar că ea nu vine, dar temperaturile din termometre sunt destul de ridicate decât norma calendaristică.

Pe 1 și 2 ianuarie se vor înregistra maxime de +2…+9 grade Celsius în timpul zilei și -2…+3 grade Celsius în timpul nopții.

Pe 3 ianuarie temporar vor cădea precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. Noaptea avem în jur de 0 grade Celsius, iar ziua +2…+7 grade Celsius.

În cea de-a doua parte a săptămânii nu sunt așteptate precipitații, noaptea se vor înregistra minime în jur de 0 grade, iar ziua vom avea între +1 şi +9 grade Celsius

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!