Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații pentru prevenirea riscurilor și acordarea ajutorului.

În dimineața zilei de ieri salvatorii au fost solicitați de urgență la deblocarea locuinței unei persoane de pe str. Independenței din orașul Briceni, care se presupunea că avea nevoie de ajutor. Ajunși pompierii au efectuat lucrări de deblocare, reușind să ajungă la proprietarul în vîrstă de 73 de ani căzut la podea. Pompierii au predat bărbatul serviciilor medicale pentru îngrijiri suplimentare, viața acestuia fiind salvată.

Alte lucrări similare au fost înregistrate în raioanele Bălți, Leova și UTA Găgăuzia Mai mult, angajații IGSU au intervenit la lichidarea a trei focare de ardere, care nu au înregistrat prejudicii materiale.

Pentru asigurarea siguranței cetățenilor, în noaptea dintre ani au fost la datorie peste 300 de salvatori și pompieri cu 80 unități de tehnică în servantul de luptă.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în situații de risc și au vegheat securitatea antiincendiară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!